A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek OK!

GYIK

Van gyermekmegőrző?

Közvetlenül nálunk nincs, viszont felettünk van a MosolyFarm, ahol lehetőséged van erre a szolgáltatásra. Illetve kérdezz bártan a KSG, első sorban gyermekeknek szóló fejlesztő tornáról, ahova szülőket is várunk!

Hogy tudok órára helyet foglalni?

Online felületünkön tudsz órára helyet foglalni. A foglaláshoz sikeres regisztráció szükséges. Az online órafoglalásról az Órafoglalási szabályzatban olvashatsz bővebben.

Bent hagyhatom az edző felszerelésemet a szekrényben edzés után?

Nem. Kérjük, hogy távozáskor az öltöző szekrényeket hagyjátok nyitva és üresen. A szekrényekben hagyott tárgyakért nem vállalunk felelősséget.

Lemondás esetén van-e bármi szankció?

Kérünk, hogy csoportos óránál minimum 2, személyi edzésnél pedig minimum 12 órával jelezd előbb, ha bármi oknál fogva nem tudsz megjelenni! Az edzőnek is lehet egyéb dolga, illetve csoportos óránál pedig vannak, akik pont tudnának jönni edzeni de a rendszer "betelt" edzést mutat! Köszönjük!

Lehet-e bankkártyával fizetni?

Igen, természetesen lehet!

Mi az első lépés, amikor először járok a KószFit CrossGym-ben?

Elsőként egy nyilatkozatot kell kitöltened a saját felelősségvállalásról, e nélkül nem kezdheted meg az edzésedet. Kérlek mindent pontosan töltsd ki a pultnál található lapon, illetve regisztrálj a weboldalunkon az órákra való bejelentkezéshez! Köszönjük!

Be kell-e jelentkeznem előre az órákra és hol?

Igen, biztosítsd már előre a helyed az edzéseken, mert létszám limites lesz hamarosan!

Kell-e személyi edzésre külön bejelentkezni?

Igen! viszont kérjük, hogy a megbeszélt időpontra pontosan érkezzetek, mert előfordulhat, hogy edzőnk a következő időpont közelsége miatt már nem tud fogadni Titeket!

Oszd meg ismerőseiddel!

Hírlevél feliratkozás

Sokszor sokatoknak van kérdése edzéssel kapcsolatban. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből kaphass még több információt programjainkról, edzéseinkről.

feliratkozás
Kószfit Crossgym