A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek OK!
SMR System
 

A mai fitness elengedhetetlen eszköze a nyújtás, rehabilitáció, sérülés kockázatának lecsökkentése, nyirok- és vérkeringés javítása, testtartás és test-tudat javítása, mozgástartomány növelése, idegrendszer frissítése és a sportteljesítmények illetve önmasszázs területén, egy habszivacs henger helyes alkalmazásával és szemináriumok szervezésével. Az izompólyákra ható "masszázs": Az SMR System lényege az izmokban, az izompólyákban, a kötőszövetben kialakult feszültségek feloldása. Az izom újra elnyeri optimális teljesítőképességét, könnyebben regenerálódik, megelőzhetőek a sérülések. Az SMR System eszköztárát az SMR henger, az SMR bot és az SMR labdák képezik.

 
Továbbá lehetőség a szemináriumokon
 

Ha javítanál a testtartásodon, ha meguntad, hogy fájdalmakkal kell élned az ülőmunka és mozgásszegény életmód miatt, vagy az edzések mellé keresel hatékony kiegészítő technikát, akkor gyere el és tanuld meg, hogyan lehetsz Te a saját masszőröd egy egyszerű, direkt ehhez a technikához kifejlesztett henger segítségével!

 
Az SMR henger rendszeres használata segít
 
  • izmok-ízületek egészséges működésének visszaállításában és megtartásában
  • sportteljesítmény növelésében, sérülések megelőzésében
  • mindennapos stressz oldásban
  • helytelen testtartás korrekciójában
  • hibás, aszimmetrikus mozgásminták helyreállításában
  • a narancsbőr csökkentésében
  • a könnyed, fájdalommentes mozgás szabadságának visszanyerésében
  • menstruációs fájdalmak csökkentésében
 

A kurzus időtartama körülbelül három óra, ez alatt megismerheted az SMR System elméleti és gyakorlati alapjait. A gyakorlatok és mozdulatsorok úgy lettek kialakítva, hogy bárki elsajátíthassa őket, a rendszer megtanulása nem igényel semmilyen előképzettséget.

 

Az SMR – Self Myofascial Release – annyit tesz, mint “saját magunk izompólyáinak felszabadítása”. Lényege az izompólyákban kialakult feszültségek feloldása, felszabadítása. Ezt tanulhatod meg elméleti és gyakorlati oktatás keretében 3 óra alatt.

 

Oszd meg ismerőseiddel!

Hírlevél feliratkozás

Sokszor sokatoknak van kérdése edzéssel kapcsolatban. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből kaphass még több információt programjainkról, edzéseinkről.

feliratkozás
Kószfit Crossgym