A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek OK!

Bemutatkozás

Kósz Gergely vagyok, személyi edző és alternatív rehabilitációs módszerekkel foglalkozó szakember. Hat éves korom óta vagyok elhivatott a sporttal kapcsolatban, számos küzdő- és csapatsportágban voltam jelen, amatőr és válogatott szinten.

 

Közel 5 éve foglalkozom mozogni vágyó emberek csoportos fitness óratípusaival, és majdnem két éve kezdtem el személyi edzői munkám. Személyi edzéseim során közel 200 vendéggel foglalkoztam és tanítottam meg nekik a helyes mozgásmintákat, amit a hétköznapi életükben is tudnak kamatoztatni, ezzel lecsökkentve a sérüléseik kockázatának arányát. Klienseim köre leginkább átlagos, hétköznapi emberek, irodai munkakört végző személyek, de vannak közöttük élsportolók is. Sok megkeresést kapok ajánlások alapján, sérüléssel, illetve korábbi sérüléstől szenvedő személyektől, akiknek legjobb tudásom és képzettségem alapján nyújtok segítséget és adok tanácsokat, mutatok alternatív megoldásokat.

 

Hiszek abban, hogy ha a legjobb tudásom átadom klienseim számára, azok megszeretik és rendszeresítik mindennapjaikban a helyes mozgások élményét, ezzel is támogatva egészségük állapotát. Fontosnak tartom, hogy olyan szinten sajátítsák el a mozgásformákat, amelyeket átültetve a hétköznapjaikba, elkerülhetik az orvosok látogatását különböző mozgásszervi panaszok miatt! Számtalan vendégem érkezik korábbi vagy jelenlegi sérülésekkel, amelyekről nem is gondolnák, hogy befolyásolja a mindennapjaikat és kihatással van az életükre.

 

Hiszem, hogy a folyamatos együttműködéseink során, miután felismerik e testi összefüggéseiket, tudatosan és még nagyobb fókusszal tesznek apró lépéseket saját és környezetük, családjuk egészségéért. Elszántan hiszem, hogy a hétköznapi emberek is megszeretik a helyes mozgást, azt a tanulási folyamatot, ami értük és testük épségéért van, és amit én is képviselek legjobb tudásom szerint.

 

Fontos számomra, hogy vendégeimnek mindig a legmegfelelőbb mozgásformát válasszuk ki az edzettségi szintjéhez mérten és így tudjunk személyre szabottan egy olyan programot összeállítani, amely optimális és kamatoztatható fejlődést fog eredményezni számukra. Kiemelten személyre szabott és csoportos fitness órákkal foglalkozom, de ehhez kapcsolódóan képzem magam folyamatosan a rehabilitáció és alternatív gyógymódok területein is, ahol eddig pozitív visszajelzésekről számolnak be vendégeim.

 

Oszd meg ismerőseiddel!

Hírlevél feliratkozás

Sokszor sokatoknak van kérdése edzéssel kapcsolatban. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből kaphass még több információt programjainkról, edzéseinkről.

feliratkozás
Kószfit Crossgym