A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek OK!

Kószfit CrossRace akadályverseny felkészítő

Beleszerettél az akadályversenyek világába, de nem tudod, hol készülhetnél fel egy versenyre? Kimondottan az akadályok jelentenek gondot számodra? Szeretnél könnyebben túljutni az egyes akadályokon és előbb végig menni a pályán, akár büntetőfeladatok nélkül? Itt a helyed! Hetente szombatonként, most van lehetőséged kipróbálni magad, illetve felkészülni és megtanulni azokat a gyakorlatokat, akadályokat, amik eddig a hátráltatták a versenyeid.

Tanuld meg legyőzni a félelmeid, vedd könnyedén a verseny akadályait, erősödj a feladatokhoz, tedd magad képessé minden szinten egy verseny leküzdéséhez a KószFit CrossGym termében! Folyamatosan bővítjük azon kihívások sorát, amikkel akár a Spartan Race versenyeken találkozhatsz, mint pl. a kötélmászás, multi bar, monkey bar, különböző eszközök cipelése, kerékgörgetés, zsákhúzás, zsákcipelés, zsákkal való futás és még számos olyan gyakorlat kombinációja, amellyel eddig nem tudtál megbírkózni!

Csapatban vagy egyénileg akarsz/tudsz dolgozni? Itt megtalálod azokat a társakat akikkel együtt tudsz működni és tudjátok egymást támogatni a versenyek alatt! Lehet, hogy nincs szükséged segítségre, de alkalom adtán bármikor előfordulhat, hogy neked kell segítened másnak leküzdeni egy feladatot és önzetlenül segítesz. Itt megtanulhatod azokat a trükköket, amikkel előnyre tehetsz szert másokkal szemben és biztonságosabban versenyezhetsz.

Fejleszd magad folyamatosan nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Sokszor sokatoknak van kérdése edzéssel kapcsolatban. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből kaphass még több információt programjainkról, edzéseinkről.

feliratkozás
Kószfit Crossgym