A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek OK!

BodyRope-Kettlebell

A hordozható edzőheveder szélesíti a funkcionális tréning eszközök skáláját és a sportmozgások kiegészítőjeként garantált hatást érhetünk el a test izmainak aktiválásában és megdolgoztatásában. Kiváló eszköz ha nincs a közelben funkcionális vagy más kondicionális terem.

Ezen túlmenően a KószFit CrossGym termében megtanulhatod az alaptechnikáktól, a haladóbb gyakorlatokig minden olyan szegmensét a testmozgásnak, hogy biztonsággal és kellő gyakorlattal rendelkezz ahhoz, hogy akár nyaralás közben is tudj edzeni. Egy másik kiváló, ám egyszerű eszközt alkalmazva mutatjuk be számodra, mennyi minden új programot és gyakorlatot tudsz végrehajtani. Az orosz Kettlebell, alias füles vasgolyó a legprimitívebb eszköz, bár alkalmazása abszolút nem egyszerű.

A StrongFirst által kidolgozott rendszernek köszönhetően testedet acélossá és még egészségesebbé téve gondoltuk, hogy ezen két eszközt bevetve használjuk felváltva. Rengeteg gyakorlással és kitartó, folyamatos munkával elérhetjük a kívánt célunkat.
 

Egyszerű eszközök, mégis rengeteg gyakorlást kívánnak maguk után! Az edzések minden alkalommal tartalmaznak technikai részeket, hogy a gyakorlatok még tökéletesebben tudják támogatni a fejlődésed és még magabiztosabbá tegyen minket a mindennapok megpróbáltatásin belül is. A tested egy életre szól, használd arra amire kitalálták és használd ki a lehetőségeit, ahelyett, hogy orvosról orvosra jársz a betegségek miatt.

Oszd meg ismerőseiddel!

Kószfit Crossgym