A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek OK!

Gergely Kósz

Személyi edzés, Funkcionális Mozgásminta szűrés, Kaatsu, Kinesio tape

Egyre több embert foglalkoztat az egészséges táplálkozás és a mozgás. Mi lenne ha a mozgást még speciálisabb szemszögből látnád és érzékelnéd magadon a változást? Ahhoz, hogy jobban érezd magad a bőrödben, könnyebben tudj megbirkózni a mindennapi élet elénk állított feladataival és akadályaival, ha változtatni szeretnél az életmódodon, térj be hozzánk bizalommal! Nálunk megtanulhatod, hogyan mozogj helyesen, szabadon, hogyan teheted könnyebbé és stresszmentesebbé az életed. Folyamatos fejlődéseink által kiterjesztettebb szolgáltatásaink közé tartozik a professzionális, egyénre szabott személyi edzés, Funkcionális Mozgásminta-szűrés, alternatív rehabilitáció (Kaatsu®), masszázshenger technikák, Kinesio taping és számos olyan eszköz, ami eddig talán az új vendégeink számára még nem ismertek.

Kata Paiger

BodyRope - Kata Életemet kezdettől fogva végigkisérte a különböző sportágak megismerése, mindig is fontosnak tartottam a mozgást, mind az egészségünk, mind pedig a megjelenésünk szempontjából. 2013 óta foglalkozom komolyabban a TRX és egyéb csoportos cross edzéstípusokkal. Ez a fajta mozgás annyira megtetszett, hogy el is végeztem több edzői tanfolyamot, és azóta csoportos órákat is tartok. Számomra az edzés egyszerre jelent kihívást és kapcsol ki, ráadásul ha mindezt kellemes környezetben, kedves ismerősökkel töltöd el, még egy pluszt ad a mindennapjaidhoz. Várok mindekit szeretettel, aki szeretne fizikailag fejlődni, levezetné a hétköznapi feszültséget vagy csak kell egy fix pont az életébe, mely ráadásul az egészségre is pozitív hatással van!

Balázs Hardi

Személyi edzés, CrossTraining edzés, Bodyrope (TRX) - Kettlebell

CrossTraining

János Vadócz

Masszázs (30 perc)

Masszázs - Gyógymasszázs

Gabriella Szakács

Új edzőnk években mérhető tapasztalattal.

Hírlevél feliratkozás

Sokszor sokatoknak van kérdése edzéssel kapcsolatban. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből kaphass még több információt programjainkról, edzéseinkről.

feliratkozás
Kószfit Crossgym