A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek OK!

Gergely Kósz

Személyi edzés, Funkcionális Mozgásminta szűrés, Kaatsu, Kinesio tape

Egyre több embert foglalkoztat az egészséges táplálkozás és a mozgás. Mi lenne ha a mozgást még speciálisabb szemszögből látnád és érzékelnéd magadon a változást? Ahhoz, hogy jobban érezd magad a bőrödben, könnyebben tudj megbirkózni a mindennapi élet elénk állított feladataival és akadályaival, ha változtatni szeretnél az életmódodon, térj be hozzánk bizalommal! Nálunk megtanulhatod, hogyan mozogj helyesen, szabadon, hogyan teheted könnyebbé és stresszmentesebbé az életed. Folyamatos fejlődéseink által kiterjesztettebb szolgáltatásaink közé tartozik a professzionális, egyénre szabott személyi edzés, Funkcionális Mozgásminta-szűrés, alternatív rehabilitáció (Kaatsu®), masszázshenger technikák, Kinesio taping és számos olyan eszköz, ami eddig talán az új vendégeink számára még nem ismertek.

Emi Kiss

Kritikus Zónák

2002: Spinracing nemzetközi oklevél 2005: Sportoktatói oklevél 2010: Zumba Instructor Basic I. 2011: Zumba Instructor Basic II. A mozgás már kis korom óta meghatározta a mindennapjaim. Kezdetben szertornásztam, majd úsztam és később jött a nagy szerelem, a kézilabda. Hosszú évekig jobb átlövőként sportoltam. Aztán a gimnáziumban az aerobik, később pedig a biciklis edzések kerültek fókuszba. Olyannyira, hogy akkori edzőm tanácsára el is végeztem az edzői óra tartásához szükséges tanfolyamokat, és 2002-től, mint spinracing, 2005-től mint fitness edző tevékenykedtem. A sport iránti szeretet es elkötelezettség azóta sem változott, az eltelt évek alatt több mindent kipróbáltam, az innovatív edzés módszereket is, többször részt vettem a minden évben megrendezésre kerülő nemzetközi fitnesz fesztiválon, Riminiben. Itt szerettem meg a Zumbat - latin tánc lépéseken alapuló fitness - melyet éveken keresztül oktattam. Ma ami meghatározza az életem, az a célzott alakformálás nyújtással kombinálva, illetve a cardio jellegű spinracing, mely mindig a szívem csücske marad.

Kata Paiger

BodyRope (TRX)

BodyRope - Kata Életemet kezdettől fogva végigkisérte a különböző sportágak megismerése, mindig is fontosnak tartottam a mozgást, mind az egészségünk, mind pedig a megjelenésünk szempontjából. 2013 óta foglalkozom komolyabban a TRX és egyéb csoportos cross edzéstípusokkal. Ez a fajta mozgás annyira megtetszett, hogy el is végeztem több edzői tanfolyamot, és azóta csoportos órákat is tartok. Számomra az edzés egyszerre jelent kihívást és kapcsol ki, ráadásul ha mindezt kellemes környezetben, kedves ismerősökkel töltöd el, még egy pluszt ad a mindennapjaidhoz. Várok mindekit szeretettel, aki szeretne fizikailag fejlődni, levezetné a hétköznapi feszültséget vagy csak kell egy fix pont az életébe, mely ráadásul az egészségre is pozitív hatással van!

Balázs Hardi

Személyi edzés, CrossTraining edzés, Bodyrope (TRX) - Kettlebell

CrossTraining

János Vadócz

Masszázs (30 perc)

Masszázs - Gyógymasszázs

Ilona Kürtösy

Személyi edzés, Kinesio tape, Kid's Smart Gymnastics, Bodyrope (TRX) - Kettlebell

Az egész életemet végigkíséri a sport, hiszen már gyermekkoromban a szerelmese lettem. A versenyaerobikkal kezdődött minden, majd a kosárlabda, focilabda, íjászat, valamint a fitnesz irányzatok sem csillapították az érzelmeimet. A gimnáziumból kikerülve egyre nagyobb érdeklődést mutattam az egészségügy irányába; az emberi szervezet felépítése és a működése foglalkoztatott. Így 2016-ban a PTE ETK-n folytattam tanulmányaimat gyógytornász szakirányon. A sport rabjává válva első éves hallgatóként elvégeztem az Aerobik Sportedzői képzést, innen úgy éreztem nincs már megállás. Kezdetben SpinRacing edzőként kezdtem el tevékenykedni, de már foglalkoztam gyermekekkel is. Rehabilitációs ismereteimet bővítve megismerkedtem a Kinesio Tape módszerével. Lassan egy újabb szenvedéllyé, kihívássá vált számomra a TRX. Illetve, hogy speciálisabban foglalkozhassak a gyermekek mozgásával, így felkeltette az érdeklődésemet a Kid’s Smart Gymnastics metodikája, módszere. Úgy gondolom a sport mindenre gyógyír, legyen épp rossz napod vagy légy a világ legboldogabb embere, itt mindig egy olyan közösség vár Rád, akik nem ismernek határokat és megtanítanak küzdeni. Az aktív életmód már születésünk óta mérvadó, de sosem késő elkezdeni. A lehetőség adott, élj vele!

Hírlevél feliratkozás

Sokszor sokatoknak van kérdése edzéssel kapcsolatban. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből kaphass még több információt programjainkról, edzéseinkről.

feliratkozás
Kószfit Crossgym