A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk.

Részletek OK!

Miben lehet segítségedre az Omegawave eszköz? Egy közel 4 perces mérés számos olyan szegmensre világít rá már az edzéseid előtt, ami igenis nagyban befolyásolja az aznapi edzésmunkád, tekintve az összes biomotoros képességed. Mi lenne, ha tudnád, mennyire vagy kipihent, milyen edzésmódszert alkalmazz az elkövetkező 3-4 órában megkezdett edzésednél és követhető lenne az egész programozásod a teljesítményed vonzatában? Ehhez ad kiváló irányokat és mutatja meg azoknak a képességeknek az ablakait, amelyeket figyelembe véve versenyelőnyhöz juthatsz, bármely sportágat is űzöd! Vagyis az edzés során segít felismerni, mely készségek fejlesztése ütközik akadályba, mely készségek fejlesztésére nyitott a szervezet, és melyek azok, melyek fejlesztése csak engedmények árán sikerülhet.

 

Az Edzésképesség Ablakai innovatív megközelítést jelent a sportolók felkészítése kapcsán, melyet könnyedén lehet integrálni bármely edzésrendszerbe az edző által alkalmazott módszertanban történő radikális változások nélkül. Az Omegawave megközelítése arra a koncepcióra fókuszál, hogy nem a terhelés mértékére kell elsődlegesen koncentrálni az edzés folyamata során, hanem annak megfelelő időzítésére, hogy mikor alkalmazzák az adott terhelést.

 

Az Edzésképesség Ablakai szemléletmód használata lehetővé teszi a sportoló edzésfolyamatának optimalizálását az edzőség alapvető dilemmáinak kezelése és megválaszolása által:

 
  • Készen áll-e a sportoló egy újabb edzésre, és ha igen, akkor milyen volumennel és intenzitással?
  • Mely fizikális minőségeket – állóképesség, gyorsaság és robbanékonyság, erő, vagy koordináció és készség – kellene fejleszteni a leghatékonyabb edzés érdekében?
  • Hogyan lehet optimalizálni az edzés folyamatát, hogy a legjobb eredményt érjük el a legrövidebb idő alatt és a legkevesebb negatív fiziológiai hatás árán?

 

Oszd meg ismerőseiddel!

Hírlevél feliratkozás

Sokszor sokatoknak van kérdése edzéssel kapcsolatban. Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből kaphass még több információt programjainkról, edzéseinkről.

feliratkozás
Kószfit Crossgym